Home » Migraine

Migraine

Brainspotting en geïntegreerde EMDR-therapie zijn effectief bij de behandeling van diverse onverklaarde lichamelijke klachten zoals  migraine. Cliënten zijn vaak eerder door medisch specialisten onderzocht en behandeld, waarbij de klachten niet (geheel) zijn verdwenen.

De behandeling neemt effectief uw actuele migraine weg. Deze behandeling kent een duidelijk begin en eindpunt.

Voor wie is de behandeling bedoeld?

De behandeling voor kinderen en volwassenen is effectief zowel bij een migraineaanval op dit moment, als bij het voorkomen ervan. Bij een acute aanval bent u over het algemeen binnen circa 90 minuten migraine / hoofdpijnvrij. Zonder medicijnen.

Behandeling acute aanval

De Brainspotting / EMDR behandeling werkt snel, de cliënt merkt direct verschil qua migraine, lichamelijke spanning en pijn. Tijdens de circa anderhalf uur durende behandeling zit u op een stoel en doorloopt u met de behandelaar / psycholoog moeiteloos de verschillende stappen.

Behandeling terugkerende migraine

De behandeling bestaat uit meerdere sessies. Het aantal sessies is afhankelijk van de historie en de aard van uw klachten. Tijdens de sessies wordt gebruik gemaakt van de combinatie Brainspotting en EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing). De behandeling zorgt ervoor dat uw klachten (sterk) zullen afnemen qua duur, frequentie en ernst, dan wel zullen verdwijnen. Uw huidige medicijngebruik voor deze klachten zal door de behandeling sterk verminderen. U krijgt weer plezier in het leven.